Shaklee Global Inovation Centre

 Peresmian Shaklee Innovation Centre di Pleasanton, California. Di laboratorium yang luasnya 16,000ft2 ini ada lebih dari 50peneliti yang akan mencipta, mengembangkan dan menjaga kualitas Vitamin Shaklee. Sebelumnya udah ada, tapi ini gedung baru.. Semoga lebih semangat kerjanya & semakin ciamik inovasinya!

Perayaan 100tahun penemuan Vitamin pertama dirayakan dengan peresmian lab baru! Bangga deh.. :’)

Ada promo juga loh! Promo vitalea beli 6 dapet 8!! Hemat hampir 1juta. 
  

 

Today is another proud day in Shaklee history.  

 On April 20, 2015 our Chairman and CEO, Roger Barnett, along with Nobel Prize winner, Dr. Elizabeth Blackburn, officially cut the ribbon on our new state-of-the-art Innovation Center. 

The Forrest C. Shaklee Innovation Center is responsible for new product development, tasting panels and testing product quality. This beautiful 16,000 square foot facility is going to help Shaklee continue development of innovative products like MindWorks and Vivix. Here is to a long innovative products.

Shaklee Unveils Global Innovation Center

Photo: Shaklee Chairman and CEO Roger Barnett (second from left) leads a ribbon-cutting ceremony at the Dr. Forest C. Shaklee Global Innovation Center.

Health and wellness brand Shaklee Corp. has announced the official opening of its new Dr. Forest C. Shaklee Global Innovation Center, located near the company’s headquarters in Pleasanton, California.

The state-of-the-art facility will house Shaklee’s entire R&D department, including more than 50 scientists. The center’s namesake, Dr. Shaklee, is the founder of the company and a pioneer in the development of the multivitamin—a foundational product for Shaklee since its creation in 1956. As its name implies, the Global Innovation Center will focus on product innovations, as well as testing and quality control.

“The new Global Innovation Center will allow for collaboration and promote the use of technology and research to help improve the health span of people all over the world,” said Dr. Elizabeth Blackburn, Nobel Prize Laureate and Shaklee Corp. Scientific Adviser, on hand during the center’s ribbon-cutting ceremony.

In the development of its nutrition, household, and personal-care products, Shaklee has published more than 90 peer-reviewed studies in scientific journals. The company also fosters open innovation by partnering with leading scientists and university programs to discover nutritional trends and technologies.

Source : Facebook Page Shaklee Corp & http://www.directsellingnews.com (http://directsellingnews.com/index.php/view/shaklee_unveils_global_innovation_center#.VUadrlLXfCQ)

Utk konsultasi & pemesanan, segera hubungi:
Pin BB:  7518f3d2
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosa, merawat,menyembuhkan atau mencegah segala penyakit.
* Tingkat ke-efektifan vitamin mungkin berbeda untuk setiap orang.
Advertisements

Prestasi Shaklee di Dunia lingkungan hidup

20131215-222348.jpg

Selama lebih dari 50 tahun, Shaklee Corp secara diam-diam menjadi perusahaan yg mendukung kesejahteraan lingkungan hidup dan masalah sosial. Shaklee Corp didirikan tahun 1956, dan merupakan perusahaan pertama yg mendapatkan Climate Neutral Certification karena tidak menghasilkan Emisi CO2 sehingga tidak menimbulkan dampak terhadap lingkungan sama sekali. Produk Shaklee diakui produk ramah lingkungan & aman!

Beberapa Testimonial:

“I don’t know a company that’s doing more to make environmental stewardship part of its core business practice and its commitment to the public than Shaklee. I have to say it’s really quite impressive to see a company that committed to go carbon neutral before it became fashionable. You know it’s a big deal in 2007 to do it, but here’s a company that thought of it seven years ago. That really deserves credit and what a leadership position it provides for Shaklee.”
Dan Esty, professor at Yale, director of the Center for Business and Environment at Yale, and co-author of Green to Gold: How Smart Companies Use Environmental Strategy to Innovate, Create Value, and Build Competitive Advantage

“Your efforts to make your operations carbon neutral and ensure that Shaklee products leave a light footprint on the earth are pioneering. Your support means a lot to me and the Green Belt Movement. Of the 4.6 million trees Green Belt groups—mostly poor, rural women—planted in Kenya in 2006, 100,000 were Shaklee-supported. These seedlings are helping restore some of Kenya’s critical landscapes where deforestation, soil erosion, and erratic rainfall threaten ecosystems.”
Dr. Wangari Maathai, 2004 Nobel Peace laureate and founder of the Green Belt Movement

“We’re delighted to partner with the Shaklee Corporation. Partnerships with private companies are crucial to the overall mission to end poverty in the poorest places of the world. Promoting solar energy in African villages will not only provide much- needed electricity, but also encourage renewable energy sources as a sustainable model.”
Dr. Jeffrey Sachs, president and co-founder of Millennium Promise, a nonprofit organization working to support the United Nations’ Millennium Development Goals to end extreme poverty in Africa by 2015

“This is a commitment I love. Roger Barnett, the president of Shaklee Corporation, has made a commitment for his company to become net fully carbon neutral, 100% carbon neutral. Shaklee intends to oversee the purchasing and installation of solar energy to provide decentralized electrification to the Millennium Villages that Dr. Jeff Sachs is doing so much to develop. This is a great deal. Thank you very much, Roger, and thank you, Shaklee.”
President Bill Clinton, closing address of Clinton Global Initiative, Sept. 22, 2006

“Shaklee’s interest in protecting the environment makes the company a perfect partner. For the past 20 years, we couldn’t have been successful without the support of the Shaklee community. The high quality of Shaklee products is essential for us in what we do because failure is not much of an option when it comes to survival.”
Will Steger, National Geographic® award-winning polar explorer

“We are proud to partner with Shaklee, a company that we admire for its commitment to protect the environment.”
Leila Conners Petersen and Nadia Conners, co-directors and producers; Stephan McGuire, associate producer, of The 11th Hour

“My many compliments to Shaklee’s historical commitment to health, wellness, and environmental stewardship for over 50 years. They have demonstrated time and time again that creating healthy environments for families, especially children, is a driving focus in their product development and a core principle in operations and business practices.”
Christopher Gavigan, executive director and CEO of Healthy Child Healthy World

“Our nation is shifting to a ‘green culture,’ with more and more Americans understanding that environmental responsibility is everyone’s responsibility. EPA commends Shaklee Corporation for making a long-term commitment to protecting the environment by purchasing green power.”
Stephen L. Johnson, EPA administrator

“By using renewable energy, Shaklee Corporation is helping our environment by leading our national transition to clean energy; they are a model for others to follow.”
Kathleen Hogan, Director of EPA’s Climate Protection Partnerships Division

Source: http://projectdreamintl.com/environmental-achievements/shaklee-milestones-environmental-achievements/

Shaklee itu apa deh?

Buanyak banget yg nanya pertanyaan diatas ke saya.

Shaklee itu apa?
Apa bedanya Shaklee dan Herbalife?
Ada efek samping kah?
Dsb…
Nah saya akan cerita singkat ttg latar belakang berdirinya Shaklee Corp dulu yaa.. Silahkan disimak… *ambil popcorn*
Nama Shaklee berasal dari nama penemunya Dr. Forrest C. Shaklee. Waktu baby Shaklee lahir, dia sudah mengidap TBC. Ortu baby Shaklee tidak mau memberikan obat2an dr Rumah Sakit dan lebih memilih obat alami dari tumbuh2an dan sayuran. Karena dari kecil udah terbiasa hidup sehat, maka Dr Shaklee berprinsip bahwa hidup sehat itu bergantung dari Nutrisi yg seimbang, Lingkungan yg sehat dan rajin olah raga.
Semasa dewasa, Dr Shaklee bekerja sebagai Chiropractor atau dokter untuk sakit tulang, osteoporosis, osteoathritis, dsb. Dr Shaklee kemudian membuat piramida makanan sehat utk semua pasiennya. Kunci dr piramida makanan ini adalah banyak konsumsi biji2an, sayur2an, buah2an dengan mengurangi konsumsi gulgar.
Setelah umur 65thn, Dr Shaklee pensiun sbg chiropractitioner dan fokus membangun Shaklee Corp. Sebelum pensiun, Dr Shaklee sempet menjadi Menteri dan mendapatkan gelar doktor disana.
Tahun 1915, pertama kalinya Dr Shaklee membuat ramuan yg disebut “Vitalised Minerals” yg berasal dari ekstrak sayur-sayuran. Bersama anaknya, mereka menyebut ramuan ini sebagai Vitamin. Inilah pertama kalinya kata Vitamin digunakan di dunia! *wow, sesuatu banget*
Semua produk Shaklee sudah di test secara klinis di laboratorium bergensi seperti laboratorium di Yale University dan Harvard University. Semua hasil lab menunjukkan bahwa produk Shaklee aman dikonsumsi dan tidak ada efek samping karena vitamin yg masuk ke dalam tubuh akan terurai dan digunakan  utk sistem metabolisme tubuh. Ratusan jurnal penelitian bisa ditemukan di:
a. The American Journal of Clinical Nutrition
b. The Journal of Nutrition
c. The Journal of the American Dietetic Association
d. The Journal of Applied Physiology, and
e. The American Journal of Cardiology
(Ini yang bikin saya yakin produk Shaklee itu bagus).
Sejak tahun 1956, produk Shaklee sudah mulai dipasarkan dan digunakan oleh orang diseluruh dunia, dan di Indonesia sendiri baru launch tahun 2012. Kalau di Malaysia udah 25tahun lebih…
CEO Shaklee Corp yg sekarang adalah Roger Bonnet yang sangat berambisi untuk Produk-produk Shaklee memenangkan Nobel prize dalam bidang nutrisi. Interview lengkapnya bs diliat di web ini : http://www.forbes.com/sites/terrywaghorn/2012/10/10/the-right-thing-to-do/
Produk-produk Shaklee juga sudah mendapatkan Sertifikat Halal. Jadi semakin confident dong dengan produk Shaklee? 😉

Selain menawarkan hidup yg sehat, Shaklee juga menawarkan bisnis yg sehat utk profesional, ibu rumah tangga, wanita karir yg bermimpi jadi ibu rumah tangga, atau mahasiswa sekalipun!
Bagi yang berminat bergabung silahkan kunjungi page cara bergabung, dan bagi yang mau konsultasi ttg vitamin Shaklee silahkan buka page Cara Pemesanan atau kirim email ke shantyshaklee@gmail.com
Untuk pertanyaan apa bedanya Herbalife dengan Shaklee, akan saya kupas tuntas jawabannya di postingan berikutnya! *tepuk tangan*
Orait, terima kasih telah berkunjung!
Salam Sehat,
Shanty